Siri bercakap dengan komputer (1)

|

Saya tak ada jawapan kenapa saya tak ada wallpaper yang fancy2 mcm org. Sebenarnya saya tak tahu pun nak tunjuk apa sebab semuanya tu jobs yg tengah running dan dikerjakan at the moment, saja tetiba terlintas nak buat ni. There you go.. my machines. mereka-mereka ni boleh faham bahasa saya, dan saya boleh faham bahasa dia. Itu namanya siri berkomunikasi dengan mesin..... hehe. mcm ambik sempenah tajuk buku tamar jalis, siri melangkah ke alam jin. Suka betul saya buku ni.\\\n


1 comments:

Mohd Yunus said...

takpe, aku paham bahasa 'jin' perl ni.
LWP tu library (module) utk internet, networking n W3.

:)